54 / 100

Megnyitottunk

Na igen, aki ezen az oldalon jár annak ez már nem újdonság, hiszen másképp hogyan olvasná ezt az írást. 🙂
Ami miatt mégis lényeges. Mivel január elején nyitni akartunk roham munkában fejeztük be az oldalt. Illetve roham munkában fejeztem be. 🙂
Nem sokkal a nyitás után be is futott az első rendelés ami azon nyomban el is akadt a kártyás fizetésnél. Szerencsére észrevettem és a megrendelő azóta át is vette a csövet.
Persze a kártyás fizetés azóta flottul megy, már ha a kártyán is be van állítva a netes vásárláshoz a megerősítés, mert az idén már kötelező minden bankkártyához. Kipróbáltam. 🙂
Készülnek a fordítások is. Napról napra többet tud az oldal. Ahogy múlik az idő egyre jobban látom mennyi minden kell még. De ez ilyen.

Visszajelzések

Már jönnek a visszajelzések is. Persze néha óvatosan tapogatózva, hogy a egy pillanatra azt hiszem baj van, aztán persze kiderül, hogy nincs gond, sőt nagyon is tetszik neki. 🙂

Amúgy lőttem párat a csővel. Pozitív csalódás nagyon , teljesen jó vétel 30ért. Nekem kicsit vastag a panamax után a kereszt , de ár értékben laughinglaughinglaughinglaughing. Lehet rábeszélem komámat egy ilyenre hétvégén , aztán ha úgy alakul kereslek.

Egy sporttárs

Szia! Ma kivittem a lőtérre a puskát. 10klikk-et kellett fentebb állítani 25m-re. 50-60at lőttem vele, a végén már a leragasztó kis árcetliket lövöldöztem. Nagyon jó kis puska-távcső páros. Jövő héten átmegyünk a puskapályára. Ott max 50m a táv. Kíváncsi leszek rá, hogy mit tudok összehozni.

Másik sporttárs

Hallod, ez nem egy rossz távcső.
Igazából még 24-en is egészen elfogadható képe van.
Azért ezek a kínaiak feljöttek, mint a talajvíz.
Hát nem hiszem hogy bárkit meg tudnék győzni, hogy pl egy Delta Entry-t válasszon, ha mindkettőt a kezébe adom egyszerre🤣
Fullos lesz a Walther, nagyon fog örülni a gazdája.

Harmadik sporttárs

Nyitási akció Január 24-ig.

Természetesen a nyitás extra akciókkal indul. Minden termék kedvezményes áron kapható. Szóval, ha tudod, hogy valamelyik távcső neked kelleni fog, érdemes megrendelni, mert később már nem tudjuk tartani ezeket az árakat.

Mindazokra a termékekre amiket a január 24-ig tartó akcióban rendelsz meg, érvényes lesz az akciós ár, akkor is, ha csak később érkezik be.

Jó válogatást.
Sziasztok.

Pin It on Pinterest

Oszd meg ezt