Szállítási feltételek

Szállító partnerünk a GLS a Foxpost vagy Packeta.hu futárszolgálat.
Amennyiben a szállítást az ön címére kéri: A rendelés után a rendelt tételt csomagoljuk és az adott csomagméretek alapján hívjuk a futárt. A futár a csomagot a következő munkanapon, vagy ha délután adta le a rendelését akkor az azután következő munkanapon veszi fel a futár a csomagot. A szállítás a csomagfelvétel utáni munkanapra várható Magyarországon GLS futár esetén. Ritkán van 1 nap csúszás.
Csomagpont szállítás esetén (FoxPost) szállítás esetén a szállítás 1-3 munkanappal hosszabb.
Szállítás csomagpontra: Csomagpontra kért szállítás esetén két lehetőség van. FoxPost vagy Csomagpont.hu szállítás. Amennyiben csomagpontra kéri a szállítást a megrendelésnél a megjegyzés rovatba mindenképp adja meg, hogy melyik csomagpontra kéri.
FoxPost csomagautomaták: https://foxpost.hu/csomagautomatak
Csomagpont.hu csomagpontok: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A weboldalon szereplő termékek mindegyikénél a termék oldalon látható a raktári státusza.
Amennyiben raktáron van, látható a szabad készlet. A szabad készlet azt a készletet jelenti amit azonnal tudunk szállítani.
Ha valamilyen termékből nincs szabad készlet, akkor a termékoldalon a “Rendelhető, szállítás 4-6 hét” szöveg vagy a szállítmány raktárunkba érkezésének várható időpontja/időintervalluma látható.
A szállítási határidő változó lehet, de ha ettől lényegi eltérés van tájékoztatjuk.

Ha a termék raktáron van és ön megrendeli, akkor lefoglaljuk az ön részére és csomagolás után a legközelebbi szállítással elindítjuk ön felé.
A futár azokat a csomagokat viszi el amiket előző nap jeleztünk felé, ezért a napi szállításban azok a csomagok lesznek benne. Az adott napi megrendeléseket legjobb esetben a másnapi futár tudja felvenni. A csomag a csomagfelvétel után másnap vagy utána következő napon érkezik meg a Vevő részére. Ez tapasztalati szállítási idő. Garantálni nem tudjuk.
A mindenkori szállítási díjat a megrendeléskor a kassza oldalon az összesítőben a végösszegnél találja.

A mindenkori szállítási díjat a megrendeléskor a kassza oldalon az összesítőben a végösszegnél találja a kiválasztott szállítási módnak megfelelően. A szállítási díj minden esetben tartalmazza a szükséges csomagolóanyag és csomagolási költségeket.

A csomagolás mindig több rétegű, hogy az esetleges szállítási sérüléseket elkerüljük. Minden termék egyedi a méretéhez igazított csomagolást kap. Ezért a csomagolás időigényes. Kérem ezt a rendelésnél vegyék figyelembe.

SOS szállítás is megoldható kizárólag Magyarországi cím esetén bizonyos feltételek mellett. Az SOS szállítás szállítási díja magasabb. De kizárólag a reggel 9-ig leadott rendelések esetén tudjuk biztosítani. Ebben az esetben a csomagot délelőtt leadjuk a csomagponton és aznap elviszik és már másnap kiszállítják. A szállítást a GLS végzi és a másnapi kézbesítést nem garantálják. Így erre garanciát mi sem tudunk vállalni. De tapasztalatunk szerint eddig minden így feladott csomag másnap kézbesítésre került.

Amennyiben a termék nincs raktáron, akkor a termék oldalon “Rendelhető, szállítás 4-6 hét” szöveg látható a visszaigazolásban pedig “Utánrendelve”. Ebben az esetben a termék beszerzés alatt van, vagy hamarosan beszerezzük. Sajnos ez a weboldal nem kezeli a beérkező áru és rendelés előtt álló státuszt. A beérkezés alatt álló áru esetén a szállítás 2-3 hét. Ha meg kell rendelnünk akkor 4-6 hét. A várható érkezésről levelet küldünk.

Amennyiben több terméket rendel és a rendelésben olyan termék is van ami nincs raktáron, levélben egyeztetjük önnel, hogy egyszerre küldjük el a rendelését vagy részteljesítést kér. A szállítási költséget részteljesítés esetén is csak egyszer számítjuk fel.

Speciális szállítási határidők esetén, amennyiben egy termékhez az van írva, hogy 4-6 hét a szállítási határidő érdemes megkérdezni kor lesz raktáron mert a legtöbb esetben ezek a termékek már úton vannak felénk és lehet, hogy akár 1-2 héten belül indíthatjuk a kiszállítást.
Ezért ilyen termékek esetén minden esetben kérdezzen rá a szállítási határidőre.

Külföldi szállítások esetén (kizárólag EU országokba szállítunk), a csomagot vagy a GLS vagy a Packeta szállítja. A megrendelésnél tudják kiválasztani. Minden szállításhoz van csomagkövetési lehetőség, ezért megrendelés esetén a csomag útját a megrendelő figyelemmel tudja kísérni.

Jelen tájékoztató szerződéskötésnek nem minősül.